top of page

Recensies

Erg tevreden over ons Verandakleed. Super service!

Fam. Smit

Na een aantal keren telefonisch contact, zijn we uitgenodigd om langs te komen op de Zeilmakerij om onze wensen te bespreken. Aldaar kregen wij stalen met kleuren te zien, en de soorten bevestigingsmateriaal. Nadat ze bij ons zijn komen inmeten, is het na 2 weken geplaatst. Heel erg fijn.

Bert Visser

Wij hebben bij Zeilmakerij Nieuwerkerk een afdekzeil voor ons zwembad laten maken. Hij sloot helaas niet goed af. We hebben contact opgenomen, en er werd meteen actie ondernomen. Binnen een week hadden we een nieuw zeil! Goed opgelost….

mevr. Van Vliet

Ik kan weer veilig de weg op met mijn aanhanger, daar zit nu afdekgaas op waardoor het netjes bij elkaar blijft en niet van de wagen afwaait.

Rob

Ik heb een nieuwe bootkap laten maken. Eerst paste het niet helemaal goed, er zijn wat aanpassingen gedaan, en hij staat er nu netjes strak op….

Dicky Bal

Wij staan op de camping in de buurt van Zeilmakerij Nieuwerkerk. De rits van onze voortent ging niet meer goed dicht. We hebben gebeld, en konden langskomen. Na een paar uur werden we gebeld dat de tent gerepareerd was. Top service!!!!!!

Fam. Pronk

Zelfs voor een reparatie aan een paardendeken kon ik bij dit enthousiaste stel terecht. Het is heel netjes gerepareerd, paard blij, ik blij….

Anneke

Wij hebben voor onze kinderen een zandbak in  de tuin. Dankzij Zeilmakerij Nieuwerkerk kunnen we deze nu afdekken, zodat de bak droog en schoon blijft!

Leander

Ik heb nieuwe markiezen voor onze winkel laten maken. Jammer dat het iets langer duurde, maar het resultaat is prachtig!!!

Van der Laan

Er waren wat problemen met de rits van onze tent. Deze kon helaas niet gerepareerd worden, maar er is een nieuwe rits ingezet. De volgende dag lag het weer klaar…

Peter

Ons pergolakleed duurde helaas 2 weken langer dan gepland, maar wel het wachten waard, Hangt er mooi strak bij, super!!!

Anja

Erg tevreden met ons verandakleed. Ik raad iedereen aan om naar Zeilmakerij Nieuwerkerk te gaan! Hele enthousiaste mensen, goede kennis van het vak. Ga zo door!!!

Fam. De Jonge

bottom of page